Onze coaches

profile-sample7

Wouter Duyck

Wouter Duyck is onderwijsexpert, professor cognitieve psychologie en sinds december 2020 Vlaamse bestuurder en ondervoorzitter van de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO), de kwaliteitszorgorganisatie die de opleidingen en instellingen in het Nederlandse en Vlaamse hoger onderwijs accrediteert.
Daarvoor was hij als professor verbonden aan de Universiteit Gent waar hij 12 jaar de opleiding psychologie voorzat
Voor zijn doctoraat ontving hij de driejaarlijkse Prix de Psychologie voor het beste doctoraatsproefschrift in de psychologische wetenschappen, uitgereikt door de Académie Royale des Sciences, des Lettres et des Beaux-Arts.

“Plus est en nous!”

profile-sample6

Heidi De Pauw

Heidi De Pauw is criminologe en CEO van Child Focus, de stichting voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen. Ze zetelt als experte in verschillende raden van bestuur van organisaties die zich inzetten voor slachtoffers en kwetsbare doelgroepen zoals PAG-ASA (centrum voor slachtoffers mensenhandel), Minor Ndako (opvang kwetsbare kinderen waaronder niet-begeleide minderjarige vluchtelingen), Tout Bien (suïcidepreventie jongeren) en V-Europe (vereniging terreurslachtoffers). Heidi is auteur van ‘Geen paniek!’, een boek over hoe we onze kinderen met een gerust hart kunnen loslaten.

“A woman who knows what she brings to the table is not afraid to eat alone.”

profile-sample7

Hassan Al Hilou

Hassan Al Hilou is oprichter van Capital, een organisatie die Brusselse jongeren het sociale plafond helpt doorbreken door hen de weg tonen op de arbeidsmarkt, in contact te brengen met het bedrijfsleven, workshops te laten volgen... Hij werkt daarvoor samen met bedrijven zoals Sofina, Colruyt, Eubelius. Hassan is tevens bestuurder bij de belangenorganisatie van Brusselse ondernemingen BECI en Cultuurconnect.

"Leef alsof je morgen doodgaat, werk alsof je oneindig leeft."

profile-sample2

Alexia Bertrand

Alexia Bertrand is fractieleider voor MR in het Brussels parlement. Ze behaalde rechtendiploma’s aan de UCLouvain en Harvard University en was vervolgens actief als advocate gespecialiseerd in financieel- en vennootschapsrecht bij Clifford Chance en vervolgens bij Linklaters. In 2012 ging ze aan de slag als adviseur en later kabinetschef algemeen beleid bij vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders. Ze bleef geruime tijd verbonden als assistent en wetenschappelijk medewerker aan de UCLouvain en KULeuven. Alexia is tevens bestuurder van de beursgenoteerde holding Ackermans & Van Haaren.

“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.”

profile-sample6

Samira Bersoul

Samira Bersoul is een referentie in de HR-wereld. Ze heeft in vele bedrijven en omgevingen ervaring als HR Director en Change Manager, zoals bij de Amerikaanse investeringsmaatschappij ITW, investeringsholding Hiffermangroup, Securitas en op dit moment bij de HR Talents. In deze organisatie is ze naast matchmaker ook partner voor bedrijven en HR Interim Directors en Managers in alles wat HR en strategie betreft. Naast deze rol is Samira HR Director voor de Ondernemers Zonder Grenzen waar ze zich voornamelijk focust op het coachen van het team in Senegal in de ontwikkeling van hun ondernemerschap, sociale vaardigheden en leiderschap skills. Samira was tot voor kort bestuurder bij Flanders Investment and Trade (FIT) en momenteel bij de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden (BIO).

"Keep some room in your heart for the unimaginable!"